Важливо!

Любі наші кавомани! Ми працюємо! ☕️👍Каву знову можно придбати.
✒️Оплатити можна або на сайті, або на картку.
✒️Гарантувати точні строки доставки наразі ми не зможемо (Як не зможе жодна компанія). Це залежить від ситуації у Вашому регіоні. Сподіваємось, що Ваша кава до Вас успішно дістанеться!
✒️Відділення Нової або Укрпошти пошти, які працюють, дивіться, будь ласка, на сайтах Нової або Укрпошти.

null
Актуальні акції

Тисни, щоб зануритися у світ смачної кави!

null
Новинки та Набори

Натискай, щоб дізнатися які кавові новинки та набори ми для тебе приготували

Неймовірна новина!

Кавовий таб 1CUP вже у продажу! Відтепер мелену каву можна легко брати будь-де, легко заварювати просто у чашці та насолоджуватись! “Українська Компанія Кави” здійснила справжню революцію на ринку кави! Замість відомих всім стіків з розчинною кавою зараз можна пити смачну мелену каву хоч і поїзді, хоч у поході (або вдома, щоб не мати проблем з великими пачками)! Вона вироблена у формі таблетки (кава-табу), яка легко заварюється просто у чашці. Жодних пристроїв не потрібно, тільки чашка та вода. У нас є 8 різних видів, а також різні фасовки по 3 та по 20 кава-табів:

Улюблена кава наших клієнтів

Представляємо ТОП позицій, які обирають наші постійні клієнти

Інтернет-магазин NAKAVU рекомендує

Якщо Ви бажаєте купити каву в Інтернет-магазині, то наш кава-шоп NAKAVU.COM.UA радий запропонувати великий асортимент: каву в зернах, каву мелену, каву розчинну (сублімовану або freeze-dried), а також каву гуртом від виробника.

«Українська Компанія Кави» понад чверть століття працює на кавовому ринку України і зараз є найбільшим виробником кави в нашій країні.

Купуючи в магазині NAKAVU.COM.UA – Ви купуєте каву безпосередньо від виробника, тому наші ціни, якість і асортимент, напевно, Вас порадують.

У нашому кава-шопі ви знайдете як різноманітні купажі (суміші) кави, так і моносорти 100% арабіки з різних країн світу.

Якщо Ви у нас вперше, то можете придбати дегустаційні кавові набори (посилання), щоб спробувати різні види кави і обрати свій смак.

Постійно ми також проводимо різні акції, які дозволять Вам купувати каву зовсім недорого, при цьому якість завжди залишається на висоті.

Також у нас можна придбати кавові машині, які були у використанні

Чому наша кава найкраща

Ми підбираємо для вас виключно якісну сировину. Навіть якщо ви знайшли незвичайно дешевий продукт у нашому інтернет-магазині, можете бути впевнені в його якості. А справжні цінителі смачного й ароматного напою знайдуть для себе каву спешелті (specialty) – найвища якість, представлена на ринку.

Для гарантії цієї якості в нас є дійсно крута лабораторія з передовим обладнанням, що забезпечує безперервний незалежний контроль протягом усього процесу виробництва. Такий контроль якості є не в кожного виробника.

З кавою працюють лише кваліфіковані майстри. Щоб ви отримували задоволення від кожної чашки напою, ми створили власний навчальний центр для персоналу. Кожен із нас постійно вдосконалює свій рівень.

Ви одержите ідеально обсмажену каву. Для цього ми створили потужну лінію на 4 мільйони кілограмів зерна на рік. Кава смажиться на високоточному італійському обладнанні. І це ще не все! У нашому штаті працює один із найкращих обсмажувачів України – Олександр Кириленко.

Що ми робимо для вас

Щоби ви завжди могли поласувати смачною кавою, ми:

  • розробляємо власні рецепти;
  • обираємо найкращу сировину;
  • переробляємо: обсмажуємо, купажуємо, мелемо та пакуємо готовий продукт на найсучаснішому європейському обладнанні;
  • контролюємо кожен крок виробництва.

Кава на будь-який смак

Ми розуміємо, що в кожного власний смак. У нас ви можете обрати ідеальну для себе каву з безлічі варіантів:

  • Виготовляємо обсмажену каву в зернах, мелену та розчинну.
  • Пакуємо у вакуумні брикети, пакети «Стабіло», «дой-пак».
  • Фасуємо в пачки від 75 грам до 1 кілограму.
  • Пропонуємо від дешевих (проте не менш якісних) до преміальних сортів.
  • Використовуємо арабіку та робусту з «кавових» країн усього світу.
  • Для цінителів кави без кофеїну робимо смачний та ароматний декаф.

Ви вже готові поринути в безмежний світ якісної кави? Не зволікайте, обирайте кращу каву в нашому інтернет-магазині NAKAVU.СOM.UA.