Щоб ви кожного дня пили найкращу каву, ми безперервно вдосконалюємо своє виробництво і підвищуємо вимоги до якості. Читайте про наші потужності та надсучасну лабораторію, що стоїть на сторожі смаку.

Виробнича лінія

Ми вважаємо, що в питанні якості кави найважливіше місце займає обладнання, що використовується в процесі переробки. Тому ми ретельно підійшли до вибору кожного агрегату, від якого залежить підсумковий результат.

Наша фабрика обладнана:

● двома італійськими ростерами на 60 (PLANT COFFEE) і 240 (TRABATTONI) кг;
● двома італійськими промисловими кавомолками (PLANT COFFEE) з автоматичним завантаженням зерна методом аспірації;
● промисловим міксером для створення купажів кави в зернах (PLANT COFFEE);
● двома фасувальними лініями для зернової (GOGLIO) та меленої (COMUNETTI) кави.

Лінія розрахована на переробку до 4 мільйонів тон кавових зерен на рік.

У 2016 році фабрика пройшла сертифікацію за стандартом ISO: 22000 – впровадження системи управління безпекою харчової продукції в Україні.

Команда

Не менш важливий елемент досягнення ідеальної якості – кваліфікована команда, яка вміє, знає і любить те, чим займається.

Ми постійно підвищуємо кваліфікацію своїх співробітників. Для цього створено спеціальний навчальний центр.

Для вас працюють справжні майстри своєї справи. У штаті компанії є один з кращих обсмажчиків України – Олександр Кириленко.

Ми пишаємося своєю командою, саме завдяки їй ви отримуєте смачну та ароматну каву.

Лабораторія

Оснащена передовим обладнанням власна лабораторія безперервно аналізує якість кави на кожній ланці виробничого процесу.

Всі ці фактори дозволяють нам тримати марку на кожному етапі роботи – від закупівлі сировини до поставки готового продукту. Купуючи каву наших торгових марок, ви гарантовано отримаєте відмінний товар за найкращими цінами.